Anunciado 12 de abril
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
20
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Vols ser un/a professional icònic/a en infermeria oncològica?



Volem incorporar infermeres/infermers amb talent i amb el compromís d'acompanyar-les en el seu procés de creixement professional i d'aprenentatge.


Si estàs motivat per créixer i treballar en equips multidisciplinaris amb vocació per cuidar de la salut de les persones amb càncer, seguint un model de cures altament especialitzat on el pacient és el centre, amb possibilitat créixer en diferents àmbits assistencials i de participar en projectes de recerca.


Si ets INFERMERA/INFERMER, et volem conèixer!!



Perquè treballar a l’ICO?


• El nostre model de cures Infermeres es basa en oferir unes cures altament especialitzades al pacient oncològic i oncohematològic en tot el procés d’atenció de la malaltia.
• A l’Institut Català d’Oncologia (ICO) som referents en l’atenció oncològica i oncohematològica i en tractaments d'alta complexitat. El context actual del càncer ens deixa un clar augment de la incidència i de la prevalença, que comporta un increment progressiu de l’activitat assistencial. Actualment ens trobem en procés de creixement per millorar i garantir l’equitat d’accés als serveis oncològics on l’ICO és referent per a l’atenció oncològica.
• Treballaràs dins d'un equip multidisciplinari en diferents entorns assistencials en els que s'han desenvolupat nous perfils infermers que donen resposta a les necessitats de la població que atenem. En el model d'atenció organitzatiu de l'ICO, com infermer/a permet desenvolupar el rol d'infermer/a de pràctica avançada, sent el referent pel pacient durant tot el procés de la malaltia.
• Trobaràs oportunitats de desenvolupament professional en l’àmbit de la infermeria en les diferents àrees assistencials: Hematologia, Hospital de Dia, Oncologia, Cures Pal·liatives, Oncologia Radioteràpica, Braquiteràpia... així com la Prevenció, el tractament, la recerca i la docència.
• Les nostres prioritats són la prestació de cures d'alta qualitat garantint la seguretat de les persones que requereixen cures infermeres, millorant la teva experiència, revaloritzant el teu talent i potencial apostant per l’aprenentatge al llarg del cicle de la vida professional.
• Com infermer/a de l'ICO col·laboraràs en la millora continua de la qualitat assistencial participant en les diferents certificacions i en l'assoliment dels estàndards definits per obtenir els resultats de salut de la població que atenem.



Que t’oferim?


Contracte laboral estable de cobertura de vacant fins resolució de convocatòria pública, amb possibilitat d’incorporació immediata, regulat pel conveni sectorial d’aplicació vigent (SISCAT) i amb jornada laboral i torn adaptat a la teves preferències i disponibilitat.


Retribució fixe altament competitiva en el sector + retribució variable (incentius anuals del 6% fins el 12%) + el reconeixement mitjançant la carrera professional des de l’inici (regulada pel conveni SISCAT i pactes d’empresa d’aplicació) amb l’increment salarial corresponent.


Formaràs part d’un servei dinàmic i col·laboratiu on el treball en equip és una prioritat.


Conciliació personal i flexibilitat laboral amb possibilitat de gaudir de permisos segons pacte de condicions laborals pròpies que millora el conveni SISCAT. Conciliació laboral amb 30 dies naturals de vacances, 5 dies de lliure disposició i 2 dies de conveni, a l’any (aprox).


Política d'igualtat de tracte i d'oportunitats en les condicions de treball.



I a més....


El teu benestar per nosaltres és una prioritat i per tant:


T’acompanyem en la incorporació des del primer dia, oferint-te una acollida integradora i facilitadora per a l’èxit en la teva adaptació al lloc de treball.


Creiem en el teu talent i creixement professional i per això apostem per la teva formació continuada oficial i de referència en l’àmbit oncològic i de recerca, oferint-te temps efectiu i finançament per realitzar-la, com per exemple, el nostre Màster en Infermeria oncològica.


Possibilitat de participar i assistir a jornades i congressos.



Si ets INFERMER / INFERMERA i vols treballar amb nosaltres,


envia'ns el teu CV!!






Requisitos mínimos

Grau / Diplomatura en Infermeria.







Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta