INFERMERS/ES D’HOSPITALITZACIÓ A JORNADA COMPLETA PER A L'HOSPITAL D'ATENCIÓ INTERMÈDIA DEL PARC SANITARI PERE VIRGILI

Anunciado 23 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

El Parc Sanitari Pere Virgili és una empresa pública ubicada a la ciutat de Barcelona, que gestiona serveis d'Atenció Intermèdia i Atenció Primària i té com a missió prestar atenció sanitària i social de qualitat, oferint un model d’atenció integral, biopsicosocial i de promoció de l'autonomia. Som experts i referents en Geriatria, Oncogeriatria, Cures Pal·liatives, Atenció Domiciliària, Atenció Primària i Comunitària



Seleccionem professionals per a incorporar de manera estable al nostre equip d'hospitalització:


1. Condicions dels llocs de treball:


Incorporació immediata.


Estabilitat laboral amb vinculació estable[*].


Oferim:


  • Llocs de treball jornada completa en TORN MATÍ: dilluns a divendres i caps de setmana alterns en horari de 07:45h a 15:00h.

  • Llocs de treball jornada completa en TORN TARDA: dilluns a divendres i caps de setmana alterns en horari de 14:45h a 22:00h

  • Llocs de treball a temps complet en TORN NIT: en horari de 21:45h a 08:00, alternant setmana llarga (dilluns, dimarts, divendres, dissabte i diumenge) i setmana curta (dimecres i dijous).

Participació en les accions programades del Pla de formació intern i a les diverses convocatòries del Pla d’Ajudes a la formació que ofereix el Parc Sanitari Pere Virgili, financem formació postgraduada relacionada amb l’àmbit assistencial.


[*] La persona seleccionada es vincularà mitjançant un contracte de substitució pel termini imprescindible fins a la cobertura reglamentària de la plaça vacant (antics interinatges) o, transitòriament, altres modalitats que en dret sigui possible, sense que perdi la condició d'interí/ina abans de la resolució del procés públic de convocatòria de la plaça que s’efectuarà, de conformitat amb la DA 4ª del RDL 32/2021 de mesures urgents per a la reforma laboral.


Retribució: segons el Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de Salut (SISCAT).


2. Funcions a desenvolupar:


Realitzar les activitats i/o tècniques pròpies dels professionals d’infermeria, derivades del procés assistencial propi, compartit o delegat.


3. Procés de selecció:


Un cop valorats els cv ‘s, els mèrits formatius i d'experiència professional, les persones aspirants admeses realitzaran un procés d'entrevistes personals de caràcter tècnic i competencial amb la Direcció d'Infermeria o persona/es en qui delegui, i un/a membre de l'equip de Recursos Humans.


Totes les dades que l’aspirant al·legui en el seu currículum es comprovaran en el moment immediatament anterior a la seva contractació.


En cas de dubte, podeu contactar amb nosaltres a seleccio@perevirgili.cat.


REF:INFPSPV2024





Requisitos mínimos

Formació requerida. Diplomatura o Grau en Infermeria expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologat pel Ministeri competent.


Competències / Habilitats. Treball en equip, organització i planificació, adaptabilitat, habilitats comunicatives i empatia.


Valorable. Motivació i experiència en atenció al pacient geriàtric, pacient oncològic, de cures pal·liatives, i hospitalització domiciliaria.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta